Under kyrkans valv

Svenska kyrkan Eslövs kyrkomusiker bjuder på sång och musik

Ändring pga coronapandemin

Denna verksamhet är dessvärre inställd/pausad/skjuten på framtiden pga coronapandemin.

Vi fortsätter med de uppskattade musikstunderna som våra kyrkomusiker bjöd på utanför våra församlingshem under försommaren – nu i höst går vi in ”under kyrkans valv” i några av våra större kyrkor där vi kan sprida ut oss:

• 15/9 14:00 Billinge kyrka
  • 6/10 14:00 Holmby kyrka
  • 3/11 14:00 Bosarps kyrka - INSTÄLLT
  • 24/11 14:00 Eslövs kyrka
  • 15/12 14:00 Trollenäs kyrka

Musikstunden varar ca en timme.

begränsat antal platser

Pga coronapandemin är antalet platser vid detta evenemang begränsat och för att vara säker på att få plats ber vi dig boka en gratisbiljett (max två biljetter per person). Biljetterna kan bokas en vecka före varje evenemang och när anmälan är öppen visas en länk till bokningen under den här rutan.

När evenemanget blivit fullbokat tas länken nedan bort.

Om du bokat biljett men inte kan komma ber vi dig kontakta vår expedition 0413-34 70 00 eslov@svenskakyrkan.se så att platsen kan erbjudas någon annan.

Den som kommer utan att ha bokat biljett kan erbjudas plats om evenemanget inte redan är fullbokat.

Vi följer myndigheternas rekommendationer om max 50 personer vid sammankomster, vi uppmanar alla att hålla avstånd och att hålla sig hemma om man känner sig det minsta sjuk.

Bengt Nilsson

Kyrkomusiker