Foto: Renée Backe

Sommarlovskyrkan 2021

Massor av äventyr för alla barn födda 2008-2014 – i och omkring Eslövs kyrka!

På temat äventyr samlar vi barn och ledare för att göra sommarlovets första veckor (29/6-8/7) till det bästa med fart och fläkt, musik, dans, äventyr och massor av kompisar! Det kommer att hända allt mellan himmel och jord och det bästa är att allt är gratis.

Sommarlovskyrkans upplägg fick göras om pga Folkhälsomyndighetens restriktioner som menade att vi inte skulle blanda barn från olika platser och skolor. Vårt nya upplägg har gjort att det finns platser kvar till Sommarlovskyrkan i Eslöv för de barn som går i skolan i Eslövs stad. För barn i Stehag, Marieholm, Flyinge ordnas separata dagsaktiviteter på sommarlovet.

För vem?

Vi bjuder in alla barn födda 2008-2014.

Jag ville bara tacka för de två veckorna våra döttrar fick va med er! Vi har inget negativt att komma med, tjejerna va så nöjda och ville inte att det skulle ta slut.

Var?

Platsen där allt händer är i och omkring Eslövs kyrka

När?

Sommarlovets första veckor (29/6-2/7 för barn födda 12-14 resp 5-8/7 för barn födda 08-11). Dagarna börjar kl 10, men om barnet kommer till frukosten kommer de kl 8-8.30. Dagarna slutar olika tider beroende på innehåll.

Frukost - nytt för i år

Detta år bjuder vi de barn som önskar på frukost. Kom mellan klockan 8 och 8.30, innan aktiviteterna börjar klockan 10 och ät frukost med oss vid kyrkan. Anmälan om frukost görs i anmälningsformuläret.

Mer om sommarlovskyrkan samt bilder från förra året hittar du nedan

Theodora Stenson

Förskollärare