Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Eslöv Besöksadress: Utvägen 9, 24131 ESLÖV Postadress: Box 61, 24121 ESLÖV Telefon:+46(413)347000 E-post till Svenska kyrkan Eslöv

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Skarhults församlingsgård

Följande gäller för uthyrning av Skarhults församlingsgård

• Privata arrangemang/mottagning i samband med kyrkliga förrättningar såsom dop, konfirmation, vigsel och begravning. OBS! Lokalen upplåts endast till medlemmar i Svenska kyrkan.
  • Övriga privata arrangemang. Skarhults försanlingsgård kan bokas ett år i förväg OBS! Lokalerna hyrs enbart ut till medlemmar i Svenska kyrkan.
  • Uthyrning i form av sammanträde, studiecirklar, föreningsmöte mm.
  • Ingen uthyrning på långfredagen. Uthyrning på påskafton enbart i samband med dop, bröllop eller begravning.
  • Vid återlämnandet av lokalerna skall det vara städat, sopor tömda och porslinet diskat och återställt, annars utgår en avgift om minimum 500 kronor.
  • Privatperson måste vara medlem för att få hyra lokalen (undantagsfall är målsman till medlem vid dop)
  • Starksprit får ej förtäras i våra lokaler. Vin och öl är dock tillåtet i slutna sällskap.

Observera att vi inte hyr ut våra lokaler till namngivningskalas, samkväm efter borgerlig vigsel eller borgerlig begravning.

För bokning och mer information, kontakta expeditionen (se kontaktuppgifter här intill)