Skarhults församlingsgård

Följande gäller för uthyrning av Skarhults församlingsgård

• Privata arrangemang/mottagning i samband med kyrkliga förrättningar såsom dop, konfirmation, vigsel och begravning. OBS! Lokalen upplåts endast till medlemmar i Svenska kyrkan.
  • Övriga privata arrangemang. Skarhults församlingsgård kan bokas ett år i förväg OBS! Lokalerna hyrs enbart ut till medlemmar i Svenska kyrkan.
  • Uthyrning i form av sammanträde, studiecirklar, föreningsmöte mm.
  • Ingen uthyrning på långfredagen. Uthyrning på påskafton enbart i samband med dop, bröllop eller begravning.
  • Vid återlämnandet av lokalerna skall det vara städat, sopor tömda och porslinet diskat och återställt, annars utgår en avgift om minimum 500 kronor.
  • Privatperson måste vara medlem för att få hyra lokalen (undantagsfall är målsman till medlem vid dop)
  • Starksprit får ej förtäras i våra lokaler. Vin och öl är dock tillåtet i slutna sällskap.

Observera att vi inte hyr ut våra lokaler till namngivningskalas, samkväm efter borgerlig vigsel eller borgerlig begravning.

För bokning och mer information, kontakta expeditionen (se kontaktuppgifter här intill)

OBS! Lokalen rymmer 100 personer men det finns inte möbler och porslin till 100 personer - detta får du som hyr komplettera själv.