Schubert i annorlunda tappning

Eslövs kyrka 23 augusti kl 18.00

Franz Schubert komponerade cirka 600 sånger med pianot som ackompanjemang. Vid den här konserten kommer sånger ur Schuberts ”Die Winterreise” att framföras till ackompanjemang av en stråkkvartett.

Sångsolist är Martin Strid, baryton, som till vardags är klarinettist på Malmö Opera och han ackompanjeras av en stråkkvartett bestående av Anna Sundborg och Anna Grane, violin, Jessica Strid viola och Ulrika Mårtensson cello.

Vidare spelar kvartetten ur bla ur Schuberts stråkkvartett ”Der Tod und das Mädchen”. Ensemblen framför också musik av Samuel Barber samt några sånger av Birger Sjöberg.

• Martin Strid - baryton
  • Anna Sundborg - violin
  • Anna Grane - violin
  • Jessica Strid - viola
  • Ulrika Mårtensson - cello

begränsat antal platser

Pga coronapandemin är antalet platser vid detta evenemang begränsat och för att vara säker på att få plats ber vi dig boka en gratisbiljett (max två biljetter per person). Biljetterna kan bokas en vecka före varje evenemang och när anmälan är öppen visas en länk till bokningen under den här rutan.

När evenemanget blivit fullbokat tas länken nedan bort.

Om du bokat biljett men inte kan komma ber vi dig kontakta vår expedition 0413-34 70 00 eslov@svenskakyrkan.se så att platsen kan erbjudas någon annan.

Den som kommer utan att ha bokat biljett kan erbjudas plats om evenemanget inte redan är fullbokat.

Vi följer myndigheternas rekommendationer om max 50 personer vid sammankomster, vi uppmanar alla att hålla avstånd och att hålla sig hemma om man känner sig det minsta sjuk.