Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Eslöv Besöksadress: Utvägen 9, 24131 ESLÖV Postadress: Box 61, 24121 ESLÖV Telefon:+46(413)347000 E-post till Svenska kyrkan Eslöv

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Leva vidare

Det finns många tillfällen i livet när vi kanske behöver någon att prata med. Kanske behöver vi just bara dela livet med någon – att finna tröst, hopp och glädje i ett enskilt samtal eller i en gemenskap med andra.

Välkommen att höra av dig om du vill träffa en präst för enskilt samtal. Du behöver inte vara medlem i Svenska kyrkan och det kostar ingenting. Vid bikt och enskild själavård har prästen absolut tystnadsplikt. Du är alltid välkommen att kontakta någon av våra präster eller diakoner för ett enskilt samtal.

Leva vidare

Att förlora sin livskamrat förändrar livet för alltid. Vi står inför en alldeles ny situation i livet, både känslomässigt och praktiskt.
Hur orkar jag gå vidare? Var ska jag hitta kraften?
Det finns inga givna svar och varje människas sorg är unik. Vi kan på många sätt inte jämföra oss med andra, men ändå; att få dela tankar och erfarenheter med varandra kan vara en liten hjälp på vägen.

Svenska kyrkan Eslöv inbjuder därför några gånger per år till samtal om att leva och gå vidare i livet utan sin livskamrat. Grupperna med 5-6 deltagare träffas fem gånger i Eslövs församlingsgård i Eslöv. Träffarna är kostnadsfria.

Varje anhörig som är tillhörig i Svenska kyrkan får en individuell inbjudan några månader efter maka/makes/sambos bortgång.

Om du har tankar eller frågor kring Leva vidare grupperna är du välkommen att höra av dig till:

Anna Sjögren