Maten är klar! (Eslöv)

Vill du träffa andra familjer och barn och slippa laga mat någon kväll då och då? Och till detta få samvaro, samtal, kanske lite sång, pyssel och lek.

Hur din familj än ser ut eller om du är ensamstående – alla är lika välkomna till Maten är klar. Platsen är Eslöv församlingsgård. Vid några tillfällen under året samlas vi och umgås med varandra, lär känna både nya och gamla vänner efter jobb, förskola eller en dag hemma! Vi lagar maten till er, under tiden som ni kopplar av och umgås, så äter vi sedan tillsammans 18.00.

Varje träff har ett tema som kan vara musik och sång, pyssel, julen, påsken.

Vi har drop-in från 17.00 med olika pyssel och aktiviteter, maten serveras kl 18.00. Kl 19.00 säger vi hej och på återseende.

Allt är självklart kostnadsfritt. Ingen anmälan krävs, men specialkost meddelas till Jenny Delén.

Följande datum träffas vi i Eslövs församlingsgård:

• September 15/9
  • Oktober: 13/10