Pilgrimsvandring på Katarinaleden. Riseberga - Vadstena 18-24 maj 2020.

Livsmodsvandringar Marieholm

Vandra för existentiell hälsa och livsmod!

Varje torsdag kl. 14:00-16:00 med utgångspunkt från vår Hållplats för själen, Storgatan 23 i Marieholm (Centrumhuset). Terminsavslutning 24/6.

Vi kommer att utgå från pilgrimens längtansord: frihet, enkelhet, tystnad, bekymmerslöshet, långsamhet, andlighet och delande.

Själva vandringen kommer att pågå ca 30-60 minuter. Vi anpassar vandringens längd beroende på vilka som kommer. Vi bestämmer från gång till gång var vi vandrar (väderanpassat).

Blir vi fler än 8 personer, delar vi upp oss i flera grupper. Vi tänker på att hålla avstånd till varandra och stannar hemma vid sjukdom.

För dig som hellre önskar enskilda samtal istället för att vandra kommer det vid vissa tillfällen under våren att finnas möjlighet till kortare drop-in-samtal med präst (bakom hostskydd).

För frågor kontakta gärna Anna Sjögren eller alternativt Cecilia Rangvin

Anna Sjögren