Drop in-dop/vigsel 6 juni

Nu finns chansen att döpas eller vigas – enkelt och stämningsfullt – utan stor planering eller massor av förberedelser. Eslövs kyrka 6 juni (nationaldagen) kl 12-16.

Bild: Johannes Frandsen/IKON

DOP

"Dopet blev aldrig av"
"Vi hade inte tid"
"Vi hade inte möjlighet"
"Vi hade inte råd"
Skälen är många. Inbjudan står kvar. Kom som du är oavsett ålder. Nu finns chansen att döpas, enkelt och stämningsfullt, men utan stor planering och utan många förberedelser.

Du får hela dopet – inklusive dopsamtal, dopgudstjänst och fika efteråt. Det enda som behövs är personnummer och båda vårdnadshavarnas underskrift, om den som ska döpas är under 18 år. Ta med legitimation för vårdnadshavarna.

I kyrkan finns dopklänning att låna, samt dopkåpa för vuxna, men det går förstås bra att bli döpt i sina egna kläder.

Bild: Magnus Aronson/IKON

VIGSEL

Giftaslystna? På nationaldagen kan ni slå till direkt! Präst, musiker och vaktmästare står redo och det enda som krävs av er är en giltig hindersprövning av Skatteverket, legitimation, samt att minst en av er är medlem i Svenska kyrkan. Är man inte medlem blir man det lätt på plats.

Välj den klädsel ni själv önskar.

Vill ni låna en av våra brudkronor; hör av er i god tid om det.

Vi bjuder på: bubbel & tilltugg efter vigseln och det finns brudbukett att låna om man vill. Musik väljer ni utifrån förslag i kyrkan.

Bild: Johannes Frandsen/IKON

VIGSEL & DOP

Vill ni kombinera detta ordnar vi det! Allt är naturligtvis kostnadsfritt.

Frågor? – kontakta:

Jenny Delén

Vill ni hellre ha dop eller bröllop en annan dag?