Beethoven

Eslövs kyrka 13 september kl 18.00

I år är det 250 år sedan en av de största tonsättarna i musikhistorien föddes, nämligen Ludwig van Beethoven. Det uppmärksammas över hela världen och här i Eslövs kyrka vill vi också passa på att fira med en konsert med musik av Beethoven. I ett arrangemang för piano och stråkkvartett framförs Beethovens fjärde pianokonsert i B-dur.

• Jesper Olsson - pianosolist

Kvartett 168

• Christopher Dury - violin
  • Johanna Andersson - violin
  • Malin Wikblad - viola
  • Lisa Ekmark - cello

begränsat antal platser

Pga coronapandemin är antalet platser vid detta evenemang begränsat och för att vara säker på att få plats ber vi dig boka en gratisbiljett (max två biljetter per person). Biljetterna kan bokas en vecka före varje evenemang och när anmälan är öppen visas en länk till bokningen under den här rutan.

När evenemanget blivit fullbokat tas länken nedan bort.

Om du bokat biljett men inte kan komma ber vi dig kontakta vår expedition 0413-34 70 00 eslov@svenskakyrkan.se så att platsen kan erbjudas någon annan.

Den som kommer utan att ha bokat biljett kan erbjudas plats om evenemanget inte redan är fullbokat.

Vi följer myndigheternas rekommendationer om max 50 personer vid sammankomster, vi uppmanar alla att hålla avstånd och att hålla sig hemma om man känner sig det minsta sjuk.