Barockmusik och argentinsk tango

Trollenäs kyrka 6 september kl 18.00

Duo SisuPlatense och Lunds Nya Kammarorkester framför ett blandat program med barockmusik och argentinsk tango. Det bjuds på både traditionella verk från tangons guldålder samt verk från Tango Nuevo-epoken, representerade av Astor Piazzollas Årstider från Buenos Aires (Sommaren, Vintern, Hösten).

Duo SisuPlatense består av Juanjo Passo (bandoneon) och Hedda Heiskanen (fiol/piano), två erfarna tangomusiker som presenterar ett dynamiskt möte mellan två kulturer. Vid konserten medverkan också Viktor Auregård (bas).

Lunds Nya Kammarorkester är en fristående stråkensemble grundad 1988 bestående av amatörer och professionella musiker. Ensemblen har genom ett variationsrikt program och regelbundna konserter nått en bred publik i regionen. Under åren har ensemblen även turnerat utomlands. Lunds Nya Kammarorkester utgör idag en uppskattad del av Lunds kulturliv.

begränsat antal platser

Pga coronapandemin är antalet platser vid detta evenemang begränsat och för att vara säker på att få plats ber vi dig boka en gratisbiljett (max två biljetter per person). Biljetterna kan bokas en vecka före varje evenemang och när anmälan är öppen visas en länk till bokningen under den här rutan.

När evenemanget blivit fullbokat tas länken nedan bort.

Om du bokat biljett men inte kan komma ber vi dig kontakta vår expedition 0413-34 70 00 eslov@svenskakyrkan.se så att platsen kan erbjudas någon annan.

Den som kommer utan att ha bokat biljett kan erbjudas plats om evenemanget inte redan är fullbokat.

Vi följer myndigheternas rekommendationer om max 50 personer vid sammankomster, vi uppmanar alla att hålla avstånd och att hålla sig hemma om man känner sig det minsta sjuk.