Foto: Gustaf Hellsing

Anmälan till konfirmation 2022-2023

Alla grupper har ett maxantal – anmäl dig i god tid och senast 16/8!

Vad roligt att du vill anmäla dig som konfirmand hos Svenska kyrkan Eslöv 2022-2023! Nu behöver vi veta lite mer om dig för att kunna skicka mer information om konfirmationen och för att kunna placera dig i den grupp du vill vara i!

Grupperna är: Flyinge, Stehag, Marieholm, Löberöd, Fred & solidaritet (tisdag) • Eslöv, Fred & solidaritet (onsdag) • Eslöv, Sommargrupp • Eslöv, Lovkonfirmander • Eslöv. Om du vill anmäla dig till gruppen Särskilda behov - kontakta oss!

Målsman 1 och 2: här behöver vi kontaktuppgifter till din(a) föräldrar/målsmän, för att kunna skicka information om konfirmationsverksamheten, skicka påminnelser eller för att kunna kontakta dem om konfirmanden inte dyker upp som förväntat. (Om du har mer än en förälder/målsman är det bra om vi kan få bådas kontaktuppgifter så att ingen av dem missar viktigt information som gäller din konfirmation)

Får konfirmanden vara med på bild i Svenska kyrkans kanaler (sociala media, webbplats, annonsering etc)?

Får Svenska kyrkan Eslöv spara era kontaktuppgifter även efter konfirmationstiden (för att ni ska kunna få inbjudningar till återträff eller andra evenemang)