Vuxen

Vi har många olika grupper och verksamheter där du kan umgås med andra, gå på föreläsningar, lära dig ett nytt hantverk, fika, lyssna på musik eller samtala om allt möjligt. De flesta verksamheterna är öppna för alla och kräver ingen föranmälan.

TAKE A BREAK

Att ta en paus, "take a break", är viktigt. Vi är många som stressar. Livet rusar på. Det är svårt att hinna med sig själv. En dag i stillhet för vila och eftertanke, en dag att andas.

Vi börjar med en gemensam frukost kl 8.30. Därefter ägnas förmiddagen åt andlig vägledning, där vi delar tankar utifrån en bibeltext. Dina tankar får sedan ta sig uttryck i skrivande och målande.

Innan lunch går vi in i retreatens tystnad, och får under eftermiddagen tid
för egen reflektion och stillhet. Dagen avslutas 16.30.

Höstens datum i S:t Andreas kyrka:
lördag 21 oktober, fredag 17 november, lördag 16 december

Kontakt:

Anmäl dig senast fredag innan aktuell retreatdag:
eskilstuna.bokning@svenskakyrkan.se eller 016-40 33 750
Dagen är kostnadsfri. Deltagarantalet är begränsat.

Pia Wikström, diakon
Telefonnummer: 016-40 33 668