Måltidspersonal till S:t Petri förskola

Vi söker nu dig som vill vara en del av S:t Petri förskola och arbeta som måltidspersonal. Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Eskilstuna pastorat är fyra församlingar, två förskolor och en begravningsverksamhet (utsedd till årets bästa 2022). Stödfunktionen har en bred kompetens vilket gör att församlingarna kan fokusera på sin verksamhet.

Pastoratets första förskola, S:t Petri förskola startade 2017 och i november 2021 utökades förskoleverksamheten med ytterligare en förskola, Tomaskyrkans förskola.

Vi söker nu dig som vill vara en del av S:t Petri förskola och arbeta som måltidspersonal. Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan! 

Arbetsuppgifter

I din roll som måltidspersonal sköter du all planering och inköp av såväl frukost som mellanmål. Det är även du som kommer att tillreda dessa måltider. Du ansvarar för servering av lunch som levereras iordninggjord till förskolan. I tjänsten ingår därutöver dagligt arbete med egenkontroll, hantering av disk samt renhållning av kök och matrum. Vid behov kan också stöttning i barngrupperna förekomma. 

Kvalifikationer

Vi vill att du:
• Har minst 1 års aktuell erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter, det vill 
   säga planering av veckomeny, varuinköp, köksekonomi och egenkontroll 
• Har en hygienutbildning eller liknande som arbetsgivaren bedömer likvärdig 
• Med fördel har erfarenhet av arbete i barngrupp
• Med fördel har kunskap om och erfarenhet av arbete med specialkost och 
  allergier
• Har grundläggande datakunskaper 
• Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift 
• B-körkort är meriterande

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en självständig roll där du har eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är strukturerad genom att du planerar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Därför klarar du också av att hantera många bollar i luften, men ändå hålla dina tidsramar. Du ser vad som behöver göras och tar egna initiativ när så krävs. 

Du fungerar som en förebild för barnen vid måltider och i den pedagogiska verksamheten. För att möta framtida utmaningar inom pastoratet och vår förskoleverksamhet krävs det att du är flexibel då förändring och utveckling av tjänsten kan ske över tid. 
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du delar Svenska kyrkans grundläggande värderingar! 

I den här rekryteringen kommer vi be dig om ett utdrag ur belastningsregistret om du blir aktuell för tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2023-02-12

Referensnummer: C122434

Välkommen att söka genom att:
Göra en digital ansökan via denna länk.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson
Birgitta Barius
Rektor 
016-40 33 679

birgitta.barius@svenskakyrkan.se

Facklig företrädare
Namn på facklig företrädare lämnas vid förfrågan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. 

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslut av rekryteringen. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information.

Vid frågor gällande hur du söker tjänsten kontakta supporten på 0771693 693.

Varmt välkommen med din ansökan senast 12 februari!