Other languages with Google Translate

Eskilstuna Besöksadress: Eskilstuna pastorat, Kyrkans hus, Smörparken, 63220 Eskilstuna Postadress: Eskilstuna pastorat, Box 307, 63104 Eskilstuna Telefon: +46(16)170700 E-post till Eskilstuna

Krematoriet

S:t Eskils kapellkrematorium är ett av Sveriges modernaste. Krematoriet ligger vackert beläget intill S:t Eskils kyrkogård. Här finns också två kapell för begravningsceremoni och ett visningsrum.

Varje år utför vi omkring 1200 kremationer, varav hälften avser boende inom Eskilstuna pastorat. Vid varje enskild kremering är det självklart för oss att arbeta med respekt för den avlidne och dess anhöriga. Till oss kan du vända dig för att:

• Boka tid för gravvisning.
  • Köpa återanvänd gravsten.
  • Hämta eller lämna en urna.
  • Vid frågor om gravsatta på våra kyrkogårdar.

Kapellen

Förutom kremationsavdelning finns här två kapell inrymda i byggnaden. Det är Ljusets och Stillhetens kapell. Om ni önskar finns det möjlighet att få se den avlidne i visningsrummet.