Other languages with Google Translate

Eskilstuna Besöksadress: Eskilstuna pastorat, Kyrkans hus, Smörparken, 63219 Eskilstuna Postadress: Eskilstuna pastorat, Box 307, 63104 Eskilstuna Telefon:+46(16)170700 E-post till Eskilstuna

Anmälan till dagläger

Dagläger på Skabben

Läger 1: Måndag - torsdag 17 - 20 juni ca 9.00 –ca 17.30 I första hand för dig som är 7-10 år

Läger 2: Måndag - fredag 24 - 28 juni ca 9.00– ca 17.30 I första hand för dig som är  10-14år

Roliga aktiviteter på Skabben i Torshälla, som lekar, bad, paddla kanot mm. Det
finns möjlighet till övernattning om man vill mellan onsdag och torsdag på läger 1
och mellan torsdag och fredag på läger 2.

Vi åker med den kommunala busslinjen och sedan går vi ca 1 km till lägergården.
Obs! Start och sluttiderna kan ändras lite beroende på att busstiderna kan ändras något. Besked om detta kommer efter anmälan är gjord, tillsammans med annat
info om lägret.

Kostnad 150 kr för läget. Är du medlem i Svenska Kyrkans Unga kostar det 100 kr. Vid anmälan efter 31 maj tillkommer ytterligare 100 kr (250 resp. 200 kr).
Sista anmälningsdag är fre 5 juni.

Lägret gäller i första hand för barn i våra barngrupper och körer. Antalet platser är begränsade. Medlemskap i svenska kyrkans unga är gratis. Läs mer här.

Medlemskap i svenska kyrkans unga är gratis! Sök på: https://medlem.svenskakyrkansunga.org

Kontaktpersoner:
Marita Andersson, 073-77 35 671 marita.andersson@svenskakyrkan.se
Anna-Lena Forcado, 073-77 35 673 anna-lena.forcado@svenskakyrkan.se
Pirjo Vilenius, 073-77 35 680 pirjo.vilenius@svenskakyrkan.se

Hur vi behandlar din information

Genom din anmälan godkänner du att du registreras hos Eskilstuna pastorat. Registret innehåller de personuppgifter som du själv har lämnat. Personuppgifterna används enbart i Eskilstuna pastorats verksamhet och/eller prenumeration av nyhetsbrev och tas bort när du avslutar verksamheten eller prenumerationen.

Personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter är Eskilstuna pastorat. Du har rätt att en gång per år kostnadsfritt få information om vilka personuppgifter som förekommer om dig i Eskilstuna pastorats verksamhet. Om du anser att en uppgift om dig är felaktig eller missvisande bör du höra av dig på en gång. Kontaktinformation finner du under rubriken Kontakta oss.

All behandling av personuppgifter sker utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i EU:s dataskyddsförordning (GDPR)

Anmäl dig här I första hand vill jag åka på läger:

I andra hand vill jag åka på läger:

Får ditt barn vara med på bild? Samtycket avser användning både i tryckt och i digital form. Användningen är publicering och spridning via exempelvis Svenska kyrkans webbsidor och sociala medier, i annonser, i nyhetsbrev, i broschyrer och annat tryckt material samt som pressbilder. Eskilstuna pastorat är inte skyldig att meddela mig när denna medverkan eller publicering kommer att ske.

Medlem i Svenska kyrkans unga

Kan barnet simma 25 m utan simdyna?

Ska barnet övernatta mellan onsdag och torsdag? Om inte måste en förälder se till att barnet hämtas på onsdag eftermiddag eller kväll och lämnas på torsdag förmiddag.

Marita  Andersson

Marita Andersson