Anmälan till dagläger

Dagläger på Skabben

Måndag - fredag 22 - 26 juni ca 8.00 –ca 17.00 I första hand för dig som är 7-14 år

Roliga aktiviteter på Skabben i Torshälla, som lekar, bad, paddla kanot mm.

Vi åker med den kommunala busslinjen och sedan går vi ca 1 km till lägergården.
Obs! Start och sluttiderna kan ändras lite beroende på att busstiderna kan ändras något. Besked om detta kommer efter anmälan är gjord, tillsammans med annat
info om lägret.

Kostnad 150 kr för läget. Är du medlem i Svenska Kyrkans Unga kostar det 100 kr.
Sista anmälningsdag är fre 11 juni.

Lägret gäller i första hand för barn i våra barngrupper och körer. Antalet platser är begränsade. Medlemskap i svenska kyrkans unga är gratis. Läs mer här.

Medlemskap i svenska kyrkans unga är gratis! Sök på: https://medlem.svenskakyrkansunga.org

Kontaktpersoner:
Marita Andersson, 073-77 35 671 marita.andersson@svenskakyrkan.se
Anna-Lena Forcado, 073-77 35 673 anna-lena.forcado@svenskakyrkan.se
Pirjo Vilenius, 073-77 35 680 pirjo.vilenius@svenskakyrkan.se
Sofi Zettervall, 016-403 36 67 sofi.zettervall@svenskakyrkan.se

Hur vi behandlar din information

Genom din anmälan godkänner du att du registreras hos Eskilstuna pastorat. Registret innehåller de personuppgifter som du själv har lämnat. Personuppgifterna används enbart i Eskilstuna pastorats verksamhet och/eller prenumeration av nyhetsbrev och tas bort när du avslutar verksamheten eller prenumerationen.

Personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter är Eskilstuna pastorat. Du har rätt att en gång per år kostnadsfritt få information om vilka personuppgifter som förekommer om dig i Eskilstuna pastorats verksamhet. Om du anser att en uppgift om dig är felaktig eller missvisande bör du höra av dig på en gång. Kontaktinformation finner du under rubriken Kontakta oss.

All behandling av personuppgifter sker utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i EU:s dataskyddsförordning (GDPR)

Anmälan till dagläger:

Får ditt barn vara med på bild? Samtycket avser användning både i tryckt och i digital form. Användningen är publicering och spridning via exempelvis Svenska kyrkans webbsidor och sociala medier, i annonser, i nyhetsbrev, i broschyrer och annat tryckt material samt som pressbilder. Eskilstuna pastorat är inte skyldig att meddela mig när denna medverkan eller publicering kommer att ske.

Medlem i Svenska kyrkans unga

Kan barnet simma 200 m utan simdyna?

Marita  Andersson

Marita Andersson