Gula höstlöv i motljus
Foto: istock

Verksamhetsstart HÖST 2022

Körer / Barn- och ungdomsverksamheter / Mötesplatser / Retreat mm

Välkommen till en ny termin i Enskede kyrka, Kyrkvillan och Årsta kyrka! Nu startar vi igen efter sommaren med körer för olika åldrar, onsdagssoppa, stickcafé, träffpunkten, öppen förskolan, meditation och en hel del annat. På söndagar firar vi som vanligt mässa kl 11.00 i Enskede och Årsta kyrka. Nytt för i höst är att vi firar Veckomässa i Enskede kyrka på torsdagkvällar kl. 18.00. Veckomässan i Årsta ändrar tid till kl 18.00 från och med september. Vi bjuder även in till inspirerande temakvällar om Act Svenska kyrkan i Kyrkvillan under hösten. Varmt välkommen att vara med!

Årsta kyrka
Högmässa varje söndag kl 11.00
Veckomässa varje onsdag kl 18.30 (Obs!Ny tid från och med september - kl 18.00)

Enskede kyrka
Enskedemässa varje söndag kl 11.00
Veckomässa varje torsdag kl 18.00 (Start:15 september)

Mötesplatser

Välkommen att utforska våra verksamheter, gammal som ung, glad eller ledsen, social eller inte, det finns en plats för alla som vill.

Andrum och rörelse

Tyst meditation / Retreat

Barnverksamhet

Här samlar vi information kring vår barnverksamhet.

Körer och orgellektioner

Vi har körer för alla åldrar och många inriktningar.

Gudstjänst och bön

Till gudstjänsten kommer vi för att dela våra innersta tankar med Gud. Vi får också möjlighet att vara del av en gemenskap med andra gudstjänstdeltagare.