en skrivande hand
Foto: writeyourself.com

Skrivgrupp - write your self

För dig som drabbats av utmattningssyndrom

Har du blivit sjuk i utmattningssyndrom? Försöker du hitta tillbaka till livet och vardagen men känner att du inte riktigt vet var du har dig själv längre? Nya villkor för ork och hälsa gör att vi kan tappa bort oss själva och vår identitet. Längtar du efter att skriva men vet inte hur du ska få tid och möjlighet eller kanske känns det helt enkelt svårt?

Att bli sjuk i utmattning kan förändra hela livet och kan upplevas som ett trauma av många som drabbas. Trauma bryter sönder – oss som individer, våra relationer och våra samhällen. Efteråt behöver livet byggas upp på nytt och jaget återskapas. Genom skrivande kan detta återskapande börja.

Enskede-Årsta församling bjuder in till en skrivgrupp som använderWrite Your Self-metoden. En skrivprocess i åtta steg där du får lära dig att utforma ett hållbart skrivande och börja skriva din egen berättelse. Vi träffas sammanlagt 8 tillfällen, fyra gånger hösten 2021 och fyra tillfällen våren 2022.

Start: onsdag den 13/10 (27/10, 10/11, 24/11,19/1, 2/2, 16/2, 2/3)
När: kl 16.00
Plats: Årsta kyrka

Kursen leds av Åsa Jansdotter (diakon) som är certifierad Write Your Self-vägledare.

Begränsat antal platser. Anmälan senast 1 oktober:
asa.jansdotter@svenskakyrkan.se

Om write your self

Write Your Self-metoden hjälper människor att återerövra sina röster och berättelser efter trauma. Våra berättelser är viktiga och när vi äger våra berättelser kan vi också skriva våra egna slut.

Mer information finns att läsa på writeyourself.com

logotyp för writeyourself