Pilgrimsvandring längs St Birgittaleden

Torsdag 9 maj- söndag 12 maj. Föranmälan krävs.

Pilgrimsvandring längs St. Birgittaleden, från Linköping till Vadstena. Vi tar tåget till Linköping och startar vandringen med ett besök i Linköpings domkyrka. Vi vandrar sedan till Vadstena med stopp i Vreta kloster, Borensberg och Motala.
Vi övernattar på vandrarhem och hotell längs vägen. I Vadstena firar vi pilgrimsmässa i Klosterkyrkan, besöker Pilgrimscentrum och strosar runt i staden. På eftermiddagen tar vi tåget hem till Stockholm.

Du bör vara av god kondition; vi gör dagsvandringar på mellan 12 - 22 km, och bär vår egen packning på ryggen.

Förträff
Vi träffas och går igenom vandringen och utrustningen den 23 april kl 18.00-19.30 i Årsta kyrka.

Vad är en pilgrimsvandring?

Människan består av olika dimensioner som tillsammans bildar en helhet. Vi har eller är en kropp med ett psyke med tankar och känslor. Vi är också andliga, existentiella med funderingar kring liv och död. Dessutom är vi alla mer eller mindre sociala varelser. Under en pilgrimsvandring får alla dessa dimensioner plats och utrymme. Vandringen sätter både kroppen och själen i rörelse. Vi går i tystnad för oss själva eller i samtal med varandra. En pilgrimsvandring är både en yttre vandring i geografin och en inre vandring i känslor och tankar.

Prisuppgifter

Pris: 7 000 kr, Är du tillhörig Svenskakyrkan får du 50% rabatt, 3 500 kr

I priset ingår:
Resa med tåg Stockholm - Linköping, Vadstena - Stockholm
Fyra övernattningar
Frukost, lunch och middag alla dagar förutom frukost första morgonen på tåget till Linköping och middag sista dagen, söndag 12/5

Detaljer om din anmälan:
Vid anmälan uppge namn, e-post, telefonnummer, ev. matallergier.

Anmälningsavgift:
När du fått bekräftelse på din anmälan, betalar du in anmälningsavgiften på
1 500 kr. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka vid avbokning.

Betalning:
Resterande belopp betalas senast 8/4.

Eventuell avbokning:
Villkor: Om resan avbokas innan 24/4 betalas hälften av beloppet tillbaka, (dock ej anmälningsavgiften). Vid avbokning efter 24/4 sker ingen återbetalning av avgiften.

Föranmälan via mejl till Anna Elina Rönnbäck senast 5/4:
OBS förlängd sista anmälan!
annaelina.ronnback@svenskakyrkan.se