Mötesplatser utomhus

Kyrkoherde Marie Rehnstam skriver om församlingens verksamhet i "Coronatider". Publicerades 6/5.

Faran med coronapandemin är inte över. Många lever i karantän och vi fortsätter att hålla distans och avstår från att umgås så som vi är vana vid. Men i takt med vårens antågande bjuder vi nu in till friluftsgudstjänster vid Årsta kyrka, pilgrimsvandringar, barnvagnspromenader och Babysång i Kyrkvillans trädgård.
Evenemangen är corona-anpassade. Ett begränsat antal personer kan delta och ofta krävs föranmälan. Vi ser också till att hålla distans.

Klockan 12 varje vardag ringer vi i våra klockor till bön, våra kyrkor är öppna för
enskilda andakter och vi finns alltid till hands för samtal.

Håll gärna utkik på våra webbplatser för att se vad som är på gång. Där hittar du också andakter, böner och musik.

Kyrkoherde Marie Rehnstam
08-556 133 60 eller Marie Rehnstam

Marie Rehnstam Bild: Elinor Edvall

Enskede-Årsta församling på Facebook: www.facebook.com/EnskedeArstaForsamling