En slingrande grusväg i torrt landskap i Syrien
Foto: iStock

Körverket The girl from Aleppo

Sön 2 juni kl 16.30 Årsta kyrka - fri entré, men biljett behövs.

Everyday wonders - The girl from Aleppo

Körverket The Girl from Aleppo av Cecilia McDowell framförs sceniskt av Årsta diskantkör, Enskede-Årsta ungdomskör och Kammarkören Vocantus.

Karolina Weber Ekdahl, violin
Matilda Lindholm, piano
Christine Löfgren, regi
EvaMarie Agnelid och Staffan Bråsjö, dirigenter

En berättelse om Nujeen Mustafa, en kurdisk tonåring med cerebral pares som tvingas att fly från sitt hem i ett krigshärjat Syrien och ge sig ut på en mödosam resa till Europa med sin syster.

Fri entré men biljett behövs pga begränsat antal platser. Boka din biljett här:
www.billetto.se

Välkommen!

INSAMLING TILL ACT SVENSKA KYRKAN Enskede-Årsta församling

Det är fri entré till alla konserter i Enskede-Årsta församling men vi samlar in pengar till Act Svenska kyrkan.
Tack för ditt bidrag! Tillsammans gör vi skillnad!

SWISH: 900 1223
Skriv i meddelandefältet: ActSvk1016

Act Svenska kyrkan är Svenska kyrkans internationella bistånds- och utvecklingsverksamhet. Tillsammans med andra kyrkor, organisationer och frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättivsor och agerar snabbt vid katastrofer. Tack vare lokala samarbeten är arbetet effektivt och handlingskraftigt.

logga Act Svenska kyrkan