Konstutställning Pythias öga

Konstutställning i Enskede kyrka

Pythias Öga - Konstnär Lisa Berglind

Under sommaren ställer Lisa Berglind ut ett urval av sina bilder i Enskede kyrka. Utställningen Pythias Öga är en hyllning till jorden, naturen och allt det vi upplever som vi inte kan se. Pythia leker med idén om att kunna skapa sin egen framtid och tar blommorna och naturen till hjälp.

Lisa berättar:
”För länge sedan i Grekland reste människor lång väg för att träffa Pythia, oraklet i Delphi, för att få reda på vad som skulle hända i framtiden. Vi kan inte se in i framtiden, men blommorna påminner oss om vår egen existens. De uppmanar oss att vara i nuet och förundras över att vi finns till. Blommorna vet saker vi inte vet. Lyssna på dem och du kommer höra det du behöver höra, titta och se det du behöver se. Blommorna är alltid hjälpsamma.”

Uställningen pågår 6/6 - 29/8. Välkommen!