Coronainformation

Detta gäller i Enskede-Årsta församling

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar antal personer som kan samlas utifrån lokalens förutsättningar.

Från och med 1 juni:
Antal personer som kan samlas på gudstjänster, kyrkliga handlingar och konserter (anvisade sittplatser):

Årsta kyrka:30 personer (exklusive personal)
Enskede kyrka:25 personer (exklusive personal)

Kyrkvillan
Nedervåningen: 15 personer (inklusive personal)
Ovanvåningen: 10 personer (inklusive personal)

Kyrkvillans trädgård: 30 personer (exklusive personal)

GUDSTJÄNSTER
Vi firar kortare gudstjänster i båda kyrkorna fram till 20 juni.
Årsta kyrka: 11.00, 12.00 och 13.30
Enskede kyrka: 11.00

Digital helgmålsbön varje lördag kl 18 på Facebook, Youtube och här på vår webbplats fram till 19 juni.

Från och med den 25 juni:
Högmässa i Årsta kyrka varje söndag kl. 11.00
Sommarandakt i Enskede kyrka varje söndag kl 16.00

Sommarmusik i Årsta kyrka varje tisdag kl.14.00 (sänds även live på facebook)
Sommarmusik i Enskede kyrka varje torsdag kl.19.00 (sänds även live på facebook)

VERKSAMHETER
All gruppverksamhet och annan öppen verksamhet är pausad. Från och med 25 juni öppnar vi upp för vissa sommaraktiviteter som presenteras i sommarinformationen. Eventuella ändringar meddelas här på vår webbplats och/eller i våra sociala mediekanaler.

DOP, VIGSEL OCH BEGRAVNING
Det går bra att boka dop, vigsel och begravning, men vi erbjuder inga lokaler för minnesstund, dop- eller vigselkalas. Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner. För mer info klicka här >> eller kontakta bokningen på 08-556 133 40.

ÖPPETTIDER
Våra kyrkorum håller öppet för ljuständning och andakt. Klicka på ”Öppen kyrka” nedan för aktuella öppettider.

LÄS SENASTE INFORMATIONEN OM VAD SOM GÄLLER I STOCKHOLMS LÄN
REGION STOCKHOLMS WEBBPLATS