Coronainformation

Detta gäller i Enskede-Årsta församling

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar antal personer som kan samlas utifrån lokalens förutsättningar. Vi gläds åt att kunna öppna upp våra kyrkor ännu mer från och med 1 oktober. Från och med 1 november lånar vi ut våra lokaler för minnesstund och dop/vigselfest igen.

Från och med 1 juli  - 30 september:
Antal personer som kan samlas på gudstjänster, kyrkliga handlingar och konserter (anvisade sittplatser):

Årsta kyrka: 50 personer (exklusive personal)
Enskede kyrka: 50 personer (exklusive personal)

VERKSAMHETER
Våra verksamheter startar upp under hösten med anpassningar utifrån rådande rekommendationer. Många verksamheter startar efter valet (19 september), se kalendariet för information. Eventuella ändringar meddelas här på vår webbplats och/eller i våra sociala mediekanaler.

KONSERTER
Det är fri entré till våra konserter men en biljett behövs och bokas via billetto.se

DOP, VIGSEL OCH BEGRAVNING
Det går bra att boka dop, vigsel och begravning, men vi erbjuder inga lokaler för minnesstund, dop- eller vigselkalas fram till 31 oktober. Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner. För mer info klicka här >> eller kontakta bokningen på 08-556 133 40.

Från och med 1 oktober 2021:
I och med att restriktioner för att samlas tas bort den 29 september öppnar vi upp våra kyrkor ännu mer.

Antal tillåtna personer:
Årsta kyrka: 100 personer (exklusive personal)
Enskede kyrka: 100 personer (exklusive personal)

Årsta församlingshus: Stora salen (70 personer), Lilla salen (25 personer), Stora rummet nedervåning (40 personer)
Kyrkvillan: Nedervåning (25 personer), övervåning (20 personer)

Från och med 1 november 2021:
Vi lånar ut våra lokaler för dopfest och minnesstund igen! Antal tillåtna personer:
Stora salen (Årsta): 70 personer
Kyrkvillan (Enskede): 25 personer