Öppet hus med små och stora

Inställt tills vidare! Mötesplats för barn och föräldrar, där ni får möta kyrkan och det kristna budskapet. Finns i Villberga, Enköping, Hummelsta och Lillkyrka.

Innehåll: Lek, pyssel, sång, samling, fika mm

"Prostens lekstuga" Kyrkans Hus, V Ringgatan 9

Inställt! Tid: uteverksamhet på Linbaneparkens lekpark måndagar kl 9.30-11.30 och på Åsen vid Åsenstugans lekpark torsdagar kl 13.00-15.00. Egen medhavd fika

"Humlan", Hummelsta kyrkcentrum

Inställt! Tid: tis och fre 9.30-12.00. Ute om det är fint väder och inne vid regn, max 6 vuxna när vi är inne. Var friska och ta med eget fika. Stängt vecka 44.

Villberga - Grillbylokalen, Grillby, Torget 6

Inställlt! Tid: Tisdagar kl 8.30-11.30 inomhus för barn 0-12 månader. Fredagar kl 9.30-11.30 utomhus för alla (OBS kortare tid då det är för kallt på morgonen). Medtag eget fika. Vi samlas i Anna Lindhs park.

Lillkyrka församlingsgård i Lillkyrka

Inställt! Tid: Från och med 16 oktober samlas vi inomhus i Lillkyrka församlingsgård, men med försiktighet! Var frisk och medtag eget fika! Fredagar  kl 9.00-11.30 Lillkyrka församlingsgård.