Svenska kyrkan Enköping

Svenska kyrkan Enköping Besöksadress: Västra Ringgatan 9, 74522 ENKÖPING Postadress: BOX 88, 74522 ENKÖPING Telefon: +46(171)25700 E-post till Svenska kyrkan Enköping Webbplats

Lunchmusik

En lugn lunchstund med smörgås, kaffe och musik i Vårfrukyrkan, Veckholms kyrka och Villberga kyrka.

Lunchmusik i Vårfrukyrkan. En lugn lunchstund med orgelmusik av Jonas Marmbrandt och smörgås och kaffe (pris 30 kr) varje onsdag kl 12.10-12.35 ca. I samarbete med Sensus studieförbund. För gästartister, se gudstjänstprogrammet.

Lunchmusik i Veckholms kyrka med musik av olika gästartister och smörgås och kaffe (pris 30 kr) första fredagen i månaden kl 12.00. För gästartister, se gudstjänstprogrammet.

Lunchmusik i Villberga kyrka med musik av är Pär Lindh och smörgås och kaffe (pris 30 kr) andra fredagen i månaden kl 12. För gästartister, se gudstjänstprogrammet.