Svenska kyrkan Enköping

Svenska kyrkan Enköping Besöksadress: Västra Ringgatan 9, 74531 ENKÖPING Postadress: BOX 88, 74522 ENKÖPING Telefon: +46(171)25700 E-post till Svenska kyrkan Enköping

Babyrytmik 0-9 mån

Kyrkans Hus, V Ringgatan 9, Enköping

Grupp 1: 7 ggr

Grupp 2: 7 ggr
Babyrytmik nybörjargrupp för barn 0-9 månader. Här får de små en introduktion i musiken och rytmikens värld och du som förälder en chans att möta andra föräldrar i avslappnad miljö. Vi sjunger och rör oss till sång, musik och rytmikinstrument. Det stärker och utvecklar kommunikationen mellan förälder och barn. Rim och ramsor är bra för språkutvecklingen. Efter rytmikstunden blir det paus för att umgås med de andra föräldrarna och barnen. Du kan också köpa enkelt fika till självkostnadspris. Efter pausen blir det en kort sångavslutning.

Kontaktperson: Margareta Ny, tel 0171-257 15 el. 257 00

Ledare: Margareta Ny, Karin Johansson
Plats: Kyrkans Hus
Tid: Måndag kl 10.30-12.00. OBS: föranmälan.