Tillfällighetens kör

I februari startar vår projektkör för vana körsångare.

Vill du sjunga i kör, men saknar tid eller möjlighet för det riktigt långsiktiga engage-manget?

I februari startar vi ”Tillfällighetens kör” i Hjorthagen, en kör som uppstår i bara detta projekt. Vi ses sex repetitioner, se datum nedan, och medverkar sedan i mässan den 29 mars klockan 11:00. Ledare är Karin Oldgren.

Vi söker dig som har sjungit i kör tidigare eller på annat sätt varit vokalt aktiv. Sex repetitioner: 3, 10, 17 februari och 9, 16, 23 mars, klockan 18.30-20.30 varje gång. Du behöver kunna vara med alla de aktuella repetitionerna.

Anmäl dig till Karin Oldgren via epost senast 20 januari. Berätta i din anmälan lite om dig själv, vilken stämma du sjunger, ålder och tidigare sångerfarenhet.

Karin Oldgren

Körledare, organist