Tänka Vidare

Varannan onsdag kl 18:00 i Engelbrektskyrkans kapell.

Du har haft en tro, men den har liksom tynat bort. Du tror inte, men är otillfredsställd med det. Du har en tro och vill komma vidare. Kanske har du fått otillfredsställande svar på existentiella frågor. Kanske har du precis börjat fundera. Måhända är du en person som inte blivit döpt och/eller konfirmerad. Då kan den här gruppen vara en möjlig ingång för dig!

Varannan onsdagskväll från 18 september till 27 november träffas Tänka vidare-gruppen i Engelbrektskyrkans kapell.

Klockan 17.30 firas stilla gudstjänst i Engelbrektskyrkan och 18.00 blir det samling i kapellet fram till 19.30. Något att dricka ingår, men ingen fika.

Vi tror att du har passerat gymnasieåldern. Vi tror att du är intresserad av att läsa, fundera och samtala. Vilka ämnen som är viktiga kan vi så småningom avgöra tillsammans.

Max 20 deltagare.

Carolina Magnusson