Tala film - tala liv

Filmkväll en gång i månaden i Hjorthagskyrkan

Vi ser en film och avslutar kvällen med ett litet samtal om våra tankar och känslor efter filmen. Vi bjuder också på något enkelt att äta eller dricka. Första torsdagen i månaden i Hjorthagskyrkan kl 19:00–21:30.

5 september

Mandarinodlaren. Filmen utspelar sig under kriget i Abchazien 1992. Filmen har vunnit en Golden Globe och flera andra utmärkelser.

Kommande filmer

3 oktober, 7 november, 5 december. Filmerna är inte valda ännu men kommer att publiceras efter hand. Fri entré.

Kontakt: Ulf Winddotter eller Julia Loréhn.

Julia Loréhn

Ulf Winddotter