Skapargrupp

Våga prova form och färg, måndagar på Café DC.

Välkommen att skapa! Våga prova form och färg. Här behövs inga förkunskaper och inget krav på att göra något vackert. Försök att vara som ett barn som bara är nyfiken och känner en glädje i att gå loss i stundens ingivelse.

Vi som håller ihop det rent praktiskt är några som har deltagit i en bildterapigrupp i Engelbrekts församling. Nu vill vi som volontärer ge er möjlighet att också få prova på skapandets möjligheter.

Gruppen träffas på Café DC, Östermalmsgatan 20 B kl 13:00–16:00 måndagar i udda veckor. Ingen anmälan och ingen avgift.

Kontakt: Cecilia Matton, 08–406 98 33.

Cecilia Matton