Senioryoga

Helene Ellebo leder vår Senioryoga. Kom och prova på! Vi träffas på måndagar 12:00 på Östermalmsgatan 20.

Senioryoga handlar om att öka rörlighet och smidighet. Målet med yogan är att du ska kunna vrida huvudet över axeln så att du ser om bussen är på väg eller böja dig ner för att knyta skosnörena.

Övningarna är långsamma och vi sitter på stolar eller på golvet. Vi sträcker ut leder och ligament för att återuppbygga kroppens rörelseförmåga. Det är bra om du har mjuka kläder på dig. Senioryogan är avgiftsfri men du får gärna ringa och tala om att du kommer på 08-406 98 00.

Övningarna leds av Helene Ellebo som är certifierad yogalärare genom Yoga alliance.