Senioryoga

Helene Ellebo leder vår Senioryoga. Kom och prova på! Vi träffas vissa måndagar 17:45 på Östermalmsgatan 20A.

Anmäl dig till senioryoga. Vi träffas vissa måndagar 17:45 på Östermalmsgatan 20.

Senioryoga handlar om att öka rörlighet och smidighet. Målet med yogan är att du ska kunna vrida huvudet över axeln så att du ser om bussen är på väg eller böja dig ner för att knyta skosnörena. Övningarna är långsamma och vi sitter på stolar
eller på golvet. Vi sträcker ut leder och ligament för att återuppbygga kroppens rörelseförmåga. Det är bra om du har mjuka kläder på dig. Senioryogan är avgiftsfri. Begränsat antal platser.

Anmäl dig till Engelbrekts församling eller på Café DC.

Övningarna leds av Helene Ellebo som är certifierad yogalärare genom Yoga alliance.