Pilgrimsvandring

Att pilgrimsvandra är att göra både en inre och en yttre resa. Kom med Engelbrekts församling på vandringar nära eller långt borta.

17 september – Stjärnvandring

17 september blir det Stjärnvandring till Jakobs kyrka vilket innebär att alla vandrar från sin församling. Vi går från Engelbrektskyrkan kl 14:15 och avslutar med mässa i Jakobs kyrka som börjar 15:00.
Efter mässan servaras soppa och smörgås till ett pris av 30:- Ingen föranmälan. Ingen avgift.

14 oktober - Ingegerdsleden

Vi vandrar den första etappen utmed Ingegerdsleden, Engelbrekt - Kista. Avmarsch från Engelbrektskyrkan kl 10.00. Lunch eller lunchmacka på vägen. Framme vid målet vid 14-tiden. Var och en tar sig hem på egen hand. Ingen avgift men anmäl ditt intresse
till Gunnar Stålklint senast 10 oktober.