Öppna ungdomskvällar

Ett vattenhål mitt i stadens brus.

Varje onsdagkväll med och för Ungdomar ser ut så här:

17.30 Enkel måltid, Drop-In.
18.30 Alltid mässa.
19.00 Program.
21.00 Hej då!

Plats: Engelbrektskyrkan och Ungdomslokalen på Östermalmsgatan 20A.

Ledarutbildning erbjuds för den som är konfirmerad och pågår ett
år. Utbildningen ger en Examen, man blir ”Ungdomsledare” och får
Diplom och kursintyg. Bra att ha med i sitt CV! Efter genomgången
ledarutbildning kan man söka olika ledaruppdrag i församlingen, exempelvis åka med som Ungdomsledare i vår konfirmandgrupp Gotland. Man kan bli hjälpledare i en barnkör, man kan
hjälpa till vid stora festligheter i församlingen, man kan hjälpa
till i nästa års Ledarutbildning,
man kan vara med i uppgifter i
gudstjänster mm.

Eng-Häng, Ungdomshäng är en öppen gemenskap, där vi ses och umgås. Vi kan exempelvis se på film, baka, pyssla, diskutera, bjuda in någon gäst eller något annat som vi har lust med.

Konfirmandträff Sommarens konfirmander som ska åka till Gotland träffas och lär känna varandra, pratar om något tema.

Vi kan inte lära dig vad kärlek är. Vi kan inte tala om vad mening är. Vi kan inte heller tro åt dig. Men vi vill gärna vara med och skapa den rymd och det rum där kärlek, mening och tro växer.

Från en tavla på Stiftsgården Stjärnholm

Lena Nordlander