Orgelkonsert: Isabelle Demers

Söndag 26 maj 17:00 Engelbrektskyrkan

Gästspel av den kanadensiska orgelvirtuosen Isabelle Demers. Musik av bl a César Franck, Igor Stravinsky, Olle Elgenmark och Oskar Lindberg. Fri entré

Hennes spel har beskrivits som “slående virtuost” (Chicago Classical Review) och “modigt och extraordinärt” (Amarillo-Globe News). Organisten Isabelle Demers har hänfört kritiker och publik över hela världen med förtrollande framträdanden. Hon är född i Québec och studerade vid Juilliard School i New York och är numera professor i orgel vid Baylor University i Texas.