Orgel: Valentina Polani

Torsdag 25 juli kl 19:00 Engelbrektskyrkan

Valentina Polani är född i Rom och studerade vid musikkonservatoriet Sta. Cecilia, först som pianist och därefter som organist som en följd av ett stort intresse för barockmusik. Sedan 2015 är hon bosatt i Sverige och har här vidareutbildat sig på Musikhögskolan i Malmö, där hon avlade en masterexamen i orgel. Hon är verksam som frilansande organist och cembalist i Malmö.

Sin konsert den 25 juli är en konsert med Johann Sebastian Bach som genomgående tema.

Fri entré.