Orgel: Robert Bennesh

Torsdag 18 juli kl 19:00 Engelbrektskyrkan

Robert Bennesh är sedan hösten 2016 domkyrkoorganist i Lund. Utbildad vid Musikhögskolan i Malmö, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i Köpenhamn och Yale University i USA. Flerfaldig vinnare av en mängd priser och utmärkelser är han en av Sveriges mest framstående organister i sin generation och en av de yngsta domkyrkoorganisterna genom tiderna.

Robert spelar musik av bl a Bach, Seth Bingham,  Bedřich Janáček och Naji Hakim.

Fri entré.