Luciakonsert i Hjorthagen

Onsdag 13 december 19.00 i Hjorthagskyrkan

Elva nätter före jul kommer Lucia med tärnor och stjärngossar till Hjorthagskyrkan.

Välkommen till en stämningsfull stund där sångerna får omsluta oss och där den mörklagda kyrkan endast lyses upp av levande ljus. De ljusa barn- och ungdomsrösterna från KFUM Centrals barn- och ungdomskörer blandas med Hjorthagens kammarkörs stämmor i detta timslånga luciatåg då vi möter legenderna om Lucia och S:t Staffan i de älskade och omistliga Luciaklassikerna varvat med fräscha tonsättningar och nyare tolkningar.

KFUM Centrals barn- och ungdomskörer, Hjorthagens kammarkör, Karin Oldgren och Lotta Wilund, dirigenter.

Entré: 100 kr, barn till och med 12 år 60 kr. Biljetter via http://www.ticketmaster.se/event/luciakonsert-biljetter/485127, vid församlingsexpeditionen, Östermalmsgatan 20, i Stockholms Turaffär på Centralstationen samt i kyrkan i anslutning till konserten. Biljetterna kostar lika mycket oavsett var du köper dem.