Luciakonsert - Från mörker till ljus

Onsdag 13 december 18:00 och 20:00 Engelbrektskyrkan

Konserten inleds i en mörklagd kyrka där djupa bastoner, medeltida mystik blandas med kulning och körsång. En bit in i programmet kommer Lucia och hennes följe
och sprider ljus med de välkända melodierna.

Engelbrekts Unga Röster, nya vokalensemble, diskantensemble, och kammarkör. Dirigenter Karin Bäckström och Bengt Eklund.

Biljetter till kl 18:00 finns att köpa här.

Biljetter till kl 20:00 finns att köpa här.

Det går också att komma och köpa biljetter på församlingsexpeditionen, Östermalmsgatan 20 samt på Centralstationen i Stockholms Turaffär. Det är samma pris oavsett var du köper din biljett.

Anmäl intresse för biljetter här så skickar vi ett mail när biljetterna släpps. OBS! Detta garanterar inte någon biljett.