Kyrkovaktmästare/kyrkoskrivare 60/40

Vi söker en kombinerad kyrkovaktmästare och kyrkoskrivare med tjänstgöring i Engelbrektskyrkan.

Tjänsten är heltid och fördelas mellan 60 % kyrkovaktmästare i Engelbrektskyrkan och 40 % kyrkoskrivare.

Kyrkovaktmästardelen innebär att hålla kyrkan öppen under ordinarie öppettider samt varannan helg. Tjänstgöra vid kyrkliga handlingar som begravningsgudstjänster, vigslar och dop samt söndagsmässor, veckomässaor och andra gudstjänster. I Engelbrektskyrkan hålls många konserter så viss tjänstgöring är förlagd till kvällstid.

Kyrkoskrivartjänsten innebär att ta emot samtal och boka in olika kyrkliga handlingar och andra aktiviteter i vårt bokningssystem Aveny samt att registrera dop, vigslar, begravningar och annat i kyrkobokföringen.

Heltid 100 %, arbetstid 38,25 timmar per vecka. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår samt arbete på storhelger etc.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi tillämpar provtjänstgöring.

Sista ansökningsdag 21 oktober.

Skicka din ansökan till:

eller till engelbrekts.forsamling@svenskakyrkan.se