Klassiska sommarpärlor

Kulturlördag i Hjorthagen 25 maj kl 15:00

Vad passar bättre precis i övergången mellan vår och sommar än att riktigt hänge sig åt den ljuvliga svenska körskatten? Välkommen till en timme av skira klanger och fager naturlyrik. Vi bjuder på Stenhammars Vårnatt, Kung Liljekonvalje och Förvårskväll av David Wikander, Peterson-Bergers Vårsånger, Sub umbra av Ture Rangström och musik av senare datum men i den körlyriska traditionen av Emil Sundberg och Gabriel Wilczkowski.

Hjorthagens vokalensemble sjunger, och körens egen pianist Anna Smedendahl-Rosén ackompanjerar. Karin Oldgren, dirigent.

Det är fri entré och som vanligt kaffeservering från 14.30.

Varmt välkommen!