Dröm eller verklighet?

Söndag 20 oktober kl 17:00 i Engelbrektskyrkan

Musik av Whitacre, the Beatles och Palestrina

Solist Ebba Irestad - som fått lysande recensioner av SvD för sin rollprestation i Chinateaterns uppsättning av ”En värsting till syster”.

Var går gränsen mellan dröm och verklighet? Leonardo da Vinci drömde om att kunna flyga och gjorde avancerade skisser på hur detta skulle kunna förverkligas. Konserten inleds med ”Leonardo dreams of his flying machine” av Eric Whitacre. Drömmen om att förändra världen fanns även hos The Beatles. Vi bjuder på ett flertal melodier i hänförande arrangemang från det legendariska pop- och rockbandet från Liverpool.

Upplev Engelbrekts Unga Röster och Flickkör
The Modern Sound of Engelbrekt
Engelbrekts 6 - Engelbrekts nya vokalgrupp

Koreografi: Christine Löfgren Koncept
Koncept och dirigent: Karin Bäckström

Biljetter på Ticketmaster, först till kvarn!