Friluftsgudstjänst med husdjur

Hjorthagskyrkan, söndag 1 september kl 11:00.

För djur:

Vov, vov, voff, vov. Mjau, mjau, jaaam. Pip, piip, kvitter, pip.

För människor:

Välkommen till friluftsgudstjänst med husdjur!
Första söndagen i september blir det friluftsgudstjänst utanför Hjorthagens kyrka, dit vi särskilt vill bjuda in dig som har ett husdjur. Kom tillsammans!

I bibelns berättelser finner vi inte så många husdjur. Några får, åsnor och hästar dyker upp, och tuppar som gal – men nästan aldrig några hundar. På 300-talet, skrev emellertid en persisk teolog en liten lovsång till människans bästa vän. Så ta med Din bästa vän. Extra vattenskålar ställs fram!

Söndag 1 september 11:00 Friluftsgudstjänst med husdjur.
Medverkande: Ulf Winddotter, Karin Oldgren, ensemble ur Hjorthagens kammarkör.

Ulf Winddotter