Förklädd gud

Säsongsstart för Kulturlördag i Hjorthagen. Lördag 7 september kl 15:00 i Hjorthagskyrkan

Varmt välkommen till säsongsöppning för Kulturlördag i Hjorthagen. På programmet står bland annat Förklädd gud av Lars-Erik Larsson samt musik av Benny Andersson. Men inte nog med det - du som kommer får också möjlighet att vara med och sjunga tillsammans med kör och orkester! I rykande färska arrangemang av några älskade psalmer får vi gemensamt ta ton, det blir härligt!

Medverkar gör, förutom du själv då, Stina Ekblad (recitatör), Hjorthagens vokalensemble med solister ur kören och Stockholm Concert Orchestra, allt under ledning av kyrkans organist Karin Oldgren.

Det är fri entré denna dag och som vanligt bjuder vi på kaffe/te och kaka innan. Insläpp från kl 14:15. Kom!