Är du våra nya café- och receptionsvärdinna/värd 40 %

Vi söker just nu efter en person som kan vara spindeln i nätet i vårt Café!

Café DC är Engelbrekts församlings Diakonala Center (DC) och ligger nära Engelbrektskyrkan på Östermalmsgatan 20B och har varit i gång sedan 2017. Tanken är att församlingen ska erbjuda en mötesplats för våra besökare och församlingsbor. På Café DC kan man sitta ned och ta en kopp kaffe, äta en smörgås och samtala med andra en stund. Det finns även dagstidningar att läsa för den som vill. I anslutning till vårt Café så har vi även flera olika verksamheter såsom Skapargrupp, ”Hjälp jag är pensionär”, Bokcirkel, Mindfulnes, Afternoon tea m.m.

Dina arbetsuppgifter skulle bland annat bestå i att förse våra gäster med kaffe, smörgåsar och fikabröd samt att förbereda lättare förtäring till våra gruppverksamheter. En central uppgift är att välkomna våra besökare, hjälpa dem till rätta samt att samtala med våra cafégäster. Arbetet består även av lättare administrativa uppgifter samt att ansvara för de volontärer som är knutna till vårt café.

Kvalifikationer: Du behöver kunna på ett lättsamt sätt möta våra besökare och gäster. Du bör därför vara flexibel och ha en bra stresstålighet. Ett plus är om du har erfarenhet av liknande arbeten samt att du har kunskap om ”hygien i kök”.
Naturligtvis delar du Svenska kyrkans grundsyn om alla människors lika värde.

Anställningsform: Projektanställning på 2 år

Omfattning: 40 % (måndag – torsdag 9-13)

Kontaktperson: Diakon Caroline Hoffmann

Skicka din ansökan till:

10041 Stockholm

eller till: engelbrekts.forsamling@svenskakyrkan.se

Välkommen med din ansökan!

Caroline Hoffmann