Alla kan sjunga kören

Måndagar 18:30-20:00

Både för dig som är van och dig som är ovan sångare. Blandad repertoar. Repetitioner i Hjorthagens kyrka. Måndagar 18.30-20.30.

För mer information om kören är du välkommen att ringa till vår bokning på tel 08-406 98 30.

Nytt för hösten är att vi är två nya körledare som heter Lovisa Jennervall och Matilda Schyborger, nedan kan ni läsa lite om oss.

Lovisa:

Jag är 28 år och går på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm där jag studerar tredje året på jazzlinjen, med sång som instrument. När jag inte håller på med musik tycker jag om att träna, äta god mat och lösa korsord. Jag har både sjungit i och lett körer tidigare och ser väldigt mycket fram emot att träffa er!

Matilda:

Jag är 22 år och sjunger jazz. När jag inte håller på med musik extrajobbar jag på café, träffar vänner eller läser böcker. Även jag har sjungit och lett körer länge och tycker att det ska bli superkul att sjunga med er.