Engelbrekts församling Besöksadress: Östermalmsgatan 20 B, 11426 Sthlm Postadress: BOX 26153, 10041 Sthlm Telefon: +46(8)4069800 E-post till Engelbrekts församling Webbplats

Välkommen till våra öppna förskolor, Lilla Björn i församlingshuset på Östermalmsgatan 20A och Hjorten på Dianavägen 8-10.

Öppen förskola

Alla har vi behov av någon som lyssnar, som ger av sin tid, som ser och bekräftar mig som en människa värd att älskas.

Samtal och rådgivning

Välkommen att boka dop, vigsel och begravning hos oss.

Bokning

Välkommen att boka dop, vigsel och begravning hos oss.

Universitetskyrkan arbetar vid universitet och högskolor över hela Sverige.

Universitetskyrkan

Universitetskyrkan arbetar vid universitet och högskolor över hela Sverige.

Välkommen att ta del av församlingens olika
verksamheter för barn och ungdom.

Barn och ungdom

Välkommen att ta del av församlingens olika verksamheter för barn och ungdom.

Ett körprojekt för dig som älskar att sjunga, vare sig du är sångvan eller nybörjare med start den 3 maj.

Alla-Kan-Sjunga-kör startar i Hjorthagens kyrka

( sluttningen nedanför lekplatsen ).

Ekumenisk gudstjänst i pingst

På pingstdagen, söndag 15 kl kl 11:00, firar vi en ekumenisk gudstjänst i Humlegården ( sluttningen nedanför lekplatsen ).

Boende i Engelbrekts församling kan få ekonomiskt stöd av vår församling.

Ekonomiskt stöd

Boende i Engelbrekts församling kan få ekonomiskt stöd av vår församling.

Onsdagkvällar i Engelbrekt: Enskilt samtal, enkel mässa, meditation. Drop in från 16.00.

Onsdagkvällar i Engelbrekt: Enskilt samtal, enkel mässa, meditation

Aktuellt från Engelbrekts församling