Engelbrekts församling Besöksadress: Östermalmsgatan 20 B, 11426 Sthlm Postadress: BOX 26153, 10041 Sthlm Telefon: +46(8)4069800 E-post till Engelbrekts församling Webbplats

Volontärer behövs alltid. Det finns så mycket som behöver göras.

Vill du bli volontär hos oss?

Volontärer behövs alltid. Det finns så mycket som behöver göras.

En unik möjlighet för både flickor och pojkar att få sjunga i körer med hög ambitionsnivå ledda av en körledare med lång erfarenhet av att arbeta med unga röster.

Engelbrekts församling startar gosskör och flickkör

Engelbrekts församling utvidgar sin körverksamhet i höst. Vi satsar på en högkvalitativ verksamhet och utvidgar med fler ensembler.

Vi utvidgar vår körverksamhet

För barn och ungdomar som tycker det är roligt att sjunga.

Barnkörer

För barn och ungdomar som tycker det är roligt att sjunga.

Funderar du på om du ska konfirmeras? Här hittar du information om de alternativ till konfirmation som finns på Östermalm.

Konfirmation 2017

För dig och din baby. Babysången/musikleken ger föräldrar och barn tillfälle att lära sig nya och gamla låtar.

Babysång/musiklek

Vill du veta mer och regelbundet vad som händer hos oss i Engelbrekts församling? Prenumerera då på våra två nyhetsbrev: församlingens och musikvännernas nyhetsbrev.

Nyhetsbrev från oss med epost

Varannan onsdag 18.30 i Hjorthagskyrkan, jämna veckor med terminsstart 7 september 2016.

Meditation - att sitta sig till stillhet

När döden slår till och vi förlorar

Sorgegrupp

När döden slår till och vi förlorar någon vi älskar, då kan vi behöva någon att prata med. I vår församling finns diakoner och präster du kan samtala med i sorgen – och du kan vara med i en sorgegrupp där du träffar andra som sörjer.

Präst/diakon finns i Engelbrektskyrkan för samtal
onsdagar kl 16-18 från 7 september.

Möjligt att prata enskilt en stund

Präst/diakon finns i Engelbrektskyrkan för samtal onsdagar kl 16-18 från 7 september.

Sy- och stickkafét träffas varannan måndag. Vi har det ”mysigt”, handarbetar flitigt och hinner även samtala om det mesta samt dricka kaffe. Det vore trevligt att bli några fler.

Sy-och stickkafé

Inled helgen med en meditativ förmiddag i Engelbrektskyrkan, fyra lördagar i höst.

Stilla stunder

Välkommen till våra öppna förskolor, Lilla Björn i församlingshuset på Östermalmsgatan 20A och Hjorten på Dianavägen 8-10.

Öppen förskola

Aktuellt från Engelbrekts församling