Samtalskvällar för ungdomar

Öppna samtalskvällar för ungdomar från ca 15 år

Pandemin har gjort att många av oss funderar över frågar som rör livet, döden, tron, Gud, kyrkan, relationer, med mera. Vad är viktigt i mitt liv? Vad längtar jag efter? Vad har jag i mitt liv som jag vill lämna? Var finns Gud i allt som sker? Detta är frågor som man kan ha funderat kring. 


Tre onsdagskvällar bjuder vi, Per och Helena, in till samtalskvällar som riktar sig till ungdomar som är 15 år och äldre. Vi träffas någonstans i Emmaboda, går en promenad, samtalar, stannar vid en grillplats för att grilla tillsammans, och fortsätter att prata och umgås. 


Vad kommer vi prata om? Det får vi se! Vi börjar med att lära känna varandra, sen får vi se vart samtalen för oss. Tanken är att detta ska vara ett sammanhang dit man kan komma med eller utan frågor. Här kan vi blanda ytligt med djupt. Här kan du lyfta en fråga du bär på, för att sen höra hur andra tänker. Vi låter detta vara ett tryggt sammanhang där alla får möjlighet att lyfta sina tankar och bli lyssnade på! 


När träffas vi? Vi ses mellan kl. 18-21 följande datum: 
 - Onsdagen den 23 juni 
 - Onsdagen den 30 juni 
 - Onsdagen den 7 juli 

Anmäl dig så vi vet hur mycket mat vi ska förbereda! Anmälan görs till Per på per.d.eriksson@svenskakyrkan.se eller 076-760 31 30.  


Tänk på att klä dig efter vädret. Plats meddelas till de anmälda.