Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Välkommen till Emmaboda pastorat! Besöks- och postadress: Torggatan 26, 36130 Emmaboda Telefon: +46(471)10195 E-post till Välkommen till Emmaboda pastorat!

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konfirmand 2018/2019

Du är inte ensam om att fundera över livet! Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, kärlek, vänskap, sorg och annat viktigt i våra liv.

Tro, kärlek, längtan, Gud, musik, läger, gemenskap…. Inte allt men mycket får man vara med om under en konfirmandtid.  Möjligen går det likna vid en resa.
En resa inåt – där förhoppningen är att du får syn på ännu mer av dig själv och Gud. 

Du som fyller 14 år eller börjar årskurs 8 under 2018 är välkommen att anmäla dig till konfirmationsläsningen! Är du äldre än 14 år kan du förstås också konfirmera dig, hör i så fall av dig!

Ordet konfirmation betyder bekräfta – konfirmationen är en bekräftelse på dopets löfte. Det är en bekräftelse på Guds ”Ja” till oss.  Vi säger ja till att fortsätta livet med Gud som innebär både tro och tvivel. Är du inte döpt så gör det inget, du kan börja ändå och döpas under resans gång.

Nikodemosgruppen och Mariagruppen

Det finns två grupper att välja mellan; Nikodemosgruppen och Mariagruppen. Datumen för träffarna skiljer sig mellan grupperna och vi hoppas att du därigenom ska hitta något som fungerar för just dig! För att se vilka datum respektive grupp träffas kan du titta i dokumentet Konfafolder 2018/2019 längre ner.

Anmälan

Anmälan för konfaåret 2018/2019 är nu avslutad! Är du nyfiken på vilka dagar grupperna läser ser du det i foldern längre ner.

Har du frågor? Kontakta pedagog Per Eriksson: 0471-254 54 / 076-760 31 30 eller e-post Per Eriksson