Emmaboda pastorat Besöks- och postadress: Torggatan 26, 36130 Emmaboda Telefon: +46(471)10195 E-post till Emmaboda pastorat

Konfirmand 2017/2018

Du är inte ensam om att fundera över livet! Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, kärlek, vänskap, sorg och annat viktigt i våra liv.

Tro, kärlek, längtan, Gud, musik, läger, gemenskap….Inte allt men mycket får man vara med om under en konfirmandtid.  Möjligen går det likna vid en resa.
En resa inåt – där förhoppningen är att du får syn på ännu mer av dig själv och Gud.

Du som har börjat årskurs åtta är välkommen att anmäla dig till konfirmationsläsningen!

Ordet konfirmation betyder bekräfta – konfirmationen är en bekräftelse på dopets löfte. Det är en bekräftelse på Guds ”Ja” till oss.  Vi säger ja till att fortsätta livet med Gud som innebär både tro och tvivel. Är du inte döpt så gör det inget, du kan börja ändå och döpas under resans gång.

Anmälan

Anmälningstiden till konfirmationsläsningen för termin 2017/2018 har gått ut och grupperna är igång! Är du intresserad av hur de två grupperna läser ser du det i dokumentet Konfafolder 2017/2018 nedanför. De respektive gruppernas folder, med datum och tider för träffar, läger, m.m. finns också nedanför.

Har du frågor? Kontakta pedagog Per Eriksson: 0471-254 54 / 076-760 31 30 eller e-post Per Eriksson