Barn, familj och unga

”Låt barnen komma till mig”, säger Jesus. Barn, familj och unga är en viktig del av vår verksamhet. De förtjänar de bästa i livet! I våra grupper lägger vi stor vikt vid att barn och unga får använda sina sinnen för musik, färg, form, fantasi och rörelse.

Välkommen till våra grupper

Vårens gruppverksamhetet är igång! Inom pastoratet har vi verksamhet för barn i alla åldrar - Babycafé, Kyrkis, Miniorer, Juniorer, Himlabus och flera barnkörer. Infobladet om verksamheten finns nedan.

Barnverksamheten Emmaboda pastorat

Vår barn-, familj- och ungdomsverksamhet är en del av vår dopundervisning. Utöver alla aktiviteter vi gör med barnen är också samlingar och andakter viktiga. Vi försöker på ett pedagogiskt och lekfullt sätt engagera barnen i våra gudstjänster för små och stora.

Har du frågor? Kontakta pedagog Linda Ursjö på: 0471-254 68 / 076-760 31 54 eller skicka e-post till Linda Ursjö.