Välkommen till Emmaboda pastorat! Besöks- och postadress: Torggatan 26, 36130 Emmaboda Telefon: +46(471)10195 E-post till Välkommen till Emmaboda pastorat!

Här hittar du lite vad som är på gång i Emmaboda pastorat.

Vi efterlyser fler bärare till vårt bärarlag

Vid jordbegravning används bärare i samband med begravningsgudstjänst.

Är du dagledig i veckorna, har en god fysik samt har körkort och tillgång till bil? Då kanske du är intresserad av att vara bärare i vårt bärarlag i samband med jordbegravningar?

Du ingår i ett bärarlag om sex personer som i samband med jordbegravning bär ut kistan från kyrkan efter begravningsgudstjänsten. Om de anhöriga valt att ta farväl vid graven så följer de efter i procession. Väl framme vid graven sänker bärarlaget sakta och varligt kistan manuellt med bärlina.

Ersättning utgår vid varje tjänstgöringstillfälle

Vid intresse, Kontakta: Pastorsexpeditionen 0471-101 95 mån-tors 10.00-12.00