Samtal om bibel och livsfrågor

Kom en eller flera gånger. Öppen grupp.

I höst bjuder vi in till en grupp med samtal om bibel och livsfrågor. Plats: Ekebyhovskyrkan.

Torsdag 2 november kl 17 – 19:
Vi inleder med en bibelmeditation som Cecilia Nyberg (präst) leder. Vi fortsätter med kreativa bibelstudier och samtal kring liv och tro. Här sätter vi agendan för de kommande gångerna.

22 november kl 17-18.45: (mässa kl 19 för den som vill och kan vara kvar). Petra Skafloth (teologistuderande, volontär och du kanske också har mött henne som en av våra vaktmästare) och ytterligare en volontär leder ett bibelstudium (Lectio Divina) och samtal kring liv och tro med återkoppling till önskade teman och aktuella frågor. (Cecilia Nyberg har sorgegrupp men vi möts i mässan).

6 december  kl 17 - 19:
Vi inleder med en bibelmeditation som leds av Cecilia Nyberg och sedan fortsätter vi med samtal kring meditationen, liv och tro utifrån vad som skett tidigare gånger och vad ni önskat att samtala om då vi satte agendan första gången.

Öppen grupp - Kom en eller flera gånger.
Mycket välkomna.

Frågor? Maila cecilia.nyberg@svenskakyrkan.se